Locals kerstreis Thailand
Thailand reizen - local

Bouw je eigen Thailand reis

… en fiets door levendige steegjes in Bangkok. Een wirwar van mensen, behendige tuktuk’s en geurige eetkraampjes. In het regenwoud verstoort een neushoornvogel de stilte van de warme tropennacht. Op het palmenstrand van een koraaleiland schommelt je hangmat heen en weer. Tijdens je Thailand rondreis slaap je in sfeervolle junglecottages, drijvende huisjes, bergdorpen, bungalows aan het strand of bij een gastgezin aan de rivier. Wij regelen ook het vervoer voor je. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door Thailand.

Stel je eigen Thailand reis samen

Je Thailand reis programma

Door Thailand reizen buiten de gebaande paden. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte Thailand reizen van een aantal dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen, excursies en het vervoer al zijn geregeld. Eerst inspiratie? Kijk dan bij de complete Thailand rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het echte Thailand

Je Thailand rondreis wordt bijzonder. Je vaart met een houten zeilboot naar blauwe droombaaien en gaat met een gids op bezoek bij lokale bergvolkeren in de jungle. Leer Thaise curry leren koken, breng een offer aan een monnik of spot dolfijnen in de zee.  Slaap in een drijvend huisje op de River Kwai, bij een Thaise familie thuis en in onze zelfgebouwde community lodge. Zo leer je het echte Thailand kennen. > Meer inspiratie voor je Thailand vakantie.

Monnik kindje - Thailand reis

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Harm, Tessa, Mara en Marissa, onze Thailand specialisten, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele Thailand rondreis. Ze geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange reisdag of basic verblijf, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen. Vraag gerust een vrijblijvend reisvoorstel aan. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Volg ook ons Thailand reisblog | laatste update 8 oktober 2015

Wij vinden het leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele nieuwtjes met je te delen. Bekijk onze laatste update over onze 10 redenen om naar Thailand te reizen.