Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 516 20 20

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  monnik kindje ThailandHuwelijksreizen Thailand

  Een bruiloft is vaak veel geregel. Naast de bruiloft wil je ook graag een bijzondere reis maken zodat je nog even na kunt genieten. Verblijven op onontdekte eilanden en slapen in romantische accommodaties. In het zuiden van Thailand vind je die verlaten eilanden met wuivende palmbomen en witte stranden. Hop op een relaxte manier van eiland naar eiland en kom met een fruitcocktail in je hand even helemaal tot rust.

  Met Thailand online verblijf je in kleinschalige authentieke accommodaties in de sfeer van het land. Je slaapt in sfeervolle jungle cottages, drijvende huisjes, bergdorpen en een bungalow aan het strand. Wij regelen ook het vervoer voor je per trein, bus of vliegtuig.

   

  Huwelijksreizen ThailandJe eigen Thailand huwelijksreis

  Misschien wil je wel een keertje dineren met je blote voeten in het zand, kaarsjes op tafel en een dieprode zonsondergang. Of alle drukte van de bruiloft weg laten masseren met rustgevende muziek op de achtergrond. Thailand is een echte huwelijksreis bestemming met bijzondere, sfeervolle accommodatie en romantische plekjes. Veel hotels bieden speciale honeymoonpakketten waarbij je meerdere weken in een mooi resort verblijft, maar verder geen uitstapjes maakt en weinig van het eiland ziet.

  Op deze site staan Thailand bouwstenen, waarmee je je eigen Thailand huwelijksreis samenstelt. Ze zijn gemaakt door ons team van Thailand reisspecialisten. Zij hebben veel reiservaring, kennen bijzondere plekken en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. We helpen je de reismogelijkheden in het land te doorgronden en op een leuke manier een à la carte Thailand reis samen te stellen. Naast bouwstenen bieden we ook verschillende individuele Thailand rondreizen opgebouwd uit bouwstenen. Onze prijzen zijn prettig laag doordat je niet voor winkels en brochures hoeft te betalen en we bieden een gerichte service vanuit onze Thailand reiservaringen.

   

  Huwelijksreis Thailand hutje aan strandAccommodaties tijdens je huwelijksreis

  Thailand online zorgt tijdens je huwelijksreis Thailand voor een goede mix van accommodaties. Van een kosmopolitisch stadshotel in Bangkok tot een drijvend rafthuisje in de jungle. Ook een boutique strandresort en basic bergdorp hutje mogen niet ontbreken.

  De accommodaties van Thailand online hebben we allemaal zelf bezocht en uitgekozen. Ligging, sfeer, servicegerichtheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden wij belangrijk. Bekijk onze rondreizen en accommodatie inspiratie.