Inspiratierondreis Thailand – 15 dagen

In deze inspiratierondreis vind je een route die je in twee weken kennis laat maken met Vietnam. We hebben gekozen voor de best beoordeelde bouwstenen en highlights die je wat ons betreft niet mag missen. Dit is wat je tijdens deze reis kunt verwachten:

hoogtepunten-ayutthaya-tuktuk

Direct na aankomst voel je het: de hectiek, de levenslust en de warmte. Welkom in Hanoi, welkom in Vietnam. Het is een land met een communistisch verleden en dat merk je overal. Zelfs je boot in Bai Tu Long Bay – nét even wat minder toeristisch en net zo mooi als Halong Bay – is versierd met rode vlaggen. Dompel je onder in de geschiedenis in de musea en Cu-Chitunnels, of trek groene rijstvelden in en bezoek de kleurrijke bergvolkeren in het noorden. Beter nog: tijdens deze rondreis Vietnam doe je het allemaal.

thailand-marktCultuurproeven in Hanoi – 3 dagen Geen betere plek om je reis af te trappen dan in het bruisende Hanoi, waar je midden in the Old Quarter slaapt. Ga op streetfoodsafari en probeer gefrituurde pasteitjes, springrolls, dimsum en slak – als je durft.

Het anker uit in Halong Bay – 3 dagen In de rustieke baai drijven tal van bootjes tussen enorme kalksteenrotsen, en jij slaapt er op eentje. ’s Avonds gaan de lampjes op de boten aan en zorgt de sterrenhemel voor een magische omgeving.

Reisblog Thailand

Kleding shoppen in Hoi An – 1 dag Laat jezelf hier door een van de vele kleermakers een spotgoedkope nieuwe outfit aanmeten. Dwaal over de beroemde Japanse brug of stap op de fiets en trap door het deltagebied langs rijstvelden, boerendorpjes en garnalenkwekerijen naar de kust.

Relaxstand op Palmeneiland – 3 dagen Ook Vietnam kent tropicana op z’n best: beeld je een parelwit strand, helderblauw water, palmbomen en knusse bamboebungalows in en je hebt Palmeneiland.

strand-zuid-thailandDuik in de geschiedenis in Ho Chi Minh City – 3 dagen Je duikt in de tumultueuze geschiedenis van Vietnam: het gangenstelsel van de Cu Chi-tunnels laten je zien hoe de Vietcong opereerde tijdens de oorlog met Amerika.

Peddelen door de Mekongdelta – 1 dag Varend door smalle waterwegen krijg je een inkijkje in het leven op het platteland: zwaai naar spelende kinderen en vrouwen die de was doen in de rivier en bezoek de drijvende markt van Cai Rang.

De prijs voor deze onvergetelijke reis bedraagt €1.499 per persoon.
Wat is inbegrepen? Vervoer tussen de bouwstenen, genoemde excursies, ontbijt.
Wat is exclusief? Internationaal vliegticket.

Vragen voor vertrek over Thailand?

Heb je nog vragen of speciale wensen? Thailandspecialisten Mara en Tessa helpen je graag.
Bel ons gerust op telefoonnummer +31 (0)71- 579 01 01
Of stuur een e-mail: info@thailandonline.nl

 

 

Riksja Thailand is onderdeel van Riksja Travel. Wij hielpen dit jaar al meer dan 2.300 reizigers aan een onvergetelijke reis. Zij beoordeelden onze dienstverlening gemiddeld met een 8,9 op Reisgraag.nl.

Riksja Travel staat voor

✓ Individuele reizen
✓ Persoonlijk contact
✓ Landenspecialisten
✓ Kleinschalig
✓ Tikkeltje eigenwijs

Bouw je reis
In deze rondreis hebben we de ideale balans gezocht tussen actie, cultuur en totale ontspanning. Wil je een snufje meer of minder? Al onze rondreizen zijn flexibel: een dagje korter of langer regelen we met liefde voor je. Met onze bouwstenen – korte reizen van 3-4 dagen – kun je ook je hele reis naar wens samenstellen. Vraag ons gerust om hulp, daar zijn we immers voor!

We hopen je met deze reis volop geïnspireerd te hebben en dat je net zo enthousiast bent over Vietnam als wij zijn! Laat je ons weten of de reiskriebels al begonnen zijn?