blog fotos maken thailand

Tips: Thailand fotoboek maken na je reis

Blog fotos maken Thailand
Ga je op reis naar Thailand, of ben je dit net geweest en heb je een mooi aantal foto’s weten te maken? Het is een uitstekend idee om daar een fotoboek van te maken, zodat je hier nog eens met veel plezier op terug kunt kijken. Rangschik je foto’s op basis van de data, of wellicht op basis van de verschillende plaatsen waar je bent geweest. Bewerk de foto’s uit Thailand voor in je fotoboek door effecten toe te voegen, of gebruik te maken van de symbolen en afbeeldingen die er beschikbaar zijn.

 

 

Leuke foto Thailand rondreisEffecten toevoegen

Je kunt het Thailand fotoboek onder andere bijzonder maken door gebruik te maken van de speciale effecten. Haal de helderheid in een foto naar voren, of kies er aan de andere kant juist voor om wat meer mystiek toe te voegen. Zorg er met de bewerkingen van de foto’s uit Thailand voor dat je alleen het zwart en het wit overhoudt, of je de nadruk legt op een bepaalde kleur. Dankzij de diverse mogelijkheden in de software voor het fotoboek kun je als een professionele designer aan de slag, zelfs wanneer je daar totaal geen ervaring mee hebt.

 

 

Buddha fotografie ThailandSymbolen en afbeeldingen

Verder kun je in een fotoboek van Thailand gebruik maken van een aantal symbolen en afbeeldingen. Voeg de vlag van het land toe, of maak gebruik van de kleuren die daarin voorkomen. Wat dacht je van het symbool van de liefde, van de zee of wellicht van een van de plaatsen waar je bent geweest? Met de symbolen en afbeeldingen uit de fotoboek software zorg je ervoor dat je de foto’s volledig naar je eigen smaak kunt inrichten. Het fotoboek komt als het ware tot leven, waardoor je de foto’s van Thailand nog eens prachtig kunt beleven.

 

 

 

 

Thailand blog fotografieCombineer foto’s uit Thailand in een fotoboek

Het is bovendien een goed idee om foto’s uit Thailand in een fotoboek te combineren. Maak gebruik van een panorama van de achtergrond, om daar vervolgens foto’s van de inwoners of het straatbeeld in te ‘plakken’. Op die manier ontstaat er een algehele sfeer in het fotoboek, die goed te vergelijken is met die in Thailand zelf. Het mag allemaal best wat rommelig ogen, je zal merken dat het de structuur van de foto’s is die uiteindelijk toch overzicht weet te brengen. Wat dat betreft kun je foto’s van Thailand bewerken, of deze op een unieke manier combineren in een mooi fotoboek om tot een mooie voorstelling te komen.

 

 

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen