Happy new year Thailand

Kerst in Thailand

Kerst in Thailand

Vier oud & nieuw met je voeten in het zand. Speciaal voor de kerstperiode hebben we kerstrondreizen samengesteld naar Thailand. Het weer in Thailand is goed voor een reis in deze periode. Je verruilt de winterse dagen voor warme temperaturen en ontspanning aan een tropisch strand.

Doordat veel reizigers met kerst de kou ontvluchten zijn de hotels volgeboekt en de vluchten flink prijzig. Om je toch een mooie reis aan te kunnen bieden hebben wij samen met onze lokale agent en airlines afspraken gemaakt. Zo zijn de hotels van de kerstreis altijd beschikbaar en is de vlucht goed geprijsd. We raden je aan om bijtijds te boeken, want vol is vol!

Allebei de kerstreizen beginnen actief maar aan het eind is er alle tijd om te relaxen op de witte zandstranden. We hebben tijdens deze kerstrondreizen gekozen voor sfeervolle, goed verzorgde accommodaties die we goed bij Thailand vinden passen en handig gelegen zijn. Slaap in een drijvend huisje, in Bangkok vlakbij het gezellige Khao San Road en op de eilanden in een bungalow aan het strand.

Hieronder staan een paar foto’s van de kerstreizen om alvast in warme sferen te komen. Laat je inspireren!

 

Rondreis met Kerst in ThailandTempel in Bankok Thailandsamui strand relaxen Thailanderawanfalls Thailandaap khaoyai ThailandStrand in ThailandSnorkelen in Ko Tao Thailandwaterval khao yai Thailandtreinmarkt river kwai Thailandsamui zwembad in thailand

 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle artikelen.