Dit vinden onze reizigers van onze Khao Sok Community Lodge

anurak bungalow

Michel: “Heerlijke rustige plek, prachtige locatie waar je letterlijk midden in de jungle zit, vriendelijke en behulpzame mensen; echt een aanrader.”

Inmiddels bijna een jaar geleden is een droom van ons uitgekomen in Thailand, de bestemming waar het 15 jaar geleden voor Riksja Travel allemaal begon. Samen met onze lokale partner sloegen we de handen in één om een lodge te ontwerpen en te bouwen in het Khao Sok Nationaal park. De Anurak Community Lodge in Khao Sok National Park in Thailand is inmiddels volop in gebruik en wordt gerund door de lokale bevolking.

Reizigers en een aantal collega’s die de Anurak Community Lodge in Khao Sok dit eerste jaar bezochten, vroegen wij om in één zin te verwoorden hoe zij hun verblijf in de Anurak Lodge hebben ervaren.

anurak kanoen

Leonie : “Een oase aan rust midden in de prachtige jungle met avontuurlijk excursies, mooie balans!”

 

anurak rivier thailand

Monique: “Discover the magic: Anurak is really great!”

Birgit: “fantastische locatie, supervriendelijk personeel, adembenemend uitzicht, heerlijk eten, luxe accommodaties en avontuurlijke excursies.”

 

 

 

 

opening anurak lodge thailand

Marius: “Een pure plek van grote schoonheid, gedragen door mensen en natuur.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij zelf slapen in de Anurak Lodge? Kijk dan bij onze bouwsteen ‘Anurak Community Lodge‘ of ‘Woudreuzen en meren‘ op Thailand online. En ook met je kinderen kun je Aapjes spotten in de jungle of op Avontuur in het regenwoud met Thailand kids.

Meer weten over onze lodge en andere projecten die wij ondersteunen? Kijk dan op onze pagina ‘Ondernemen met een hart‘.