zorgeloos in zuid thailand

Nieuwe rondreis: Zorgeloos Zuid Thailand

Zorgeloos in Zuid Thailand
Ben je echt toe aan een vakantie waar niets moet en alles mag? Waar je tropisch kunt genieten van zorgeloze eilanden en vanuit je hangmat de zon in de zee ziet zakken? Denk dan eens aan onze nieuwe rondreis: Zorgeloos Zuid Thailand.

Deze afwisselende rondreis laat je het heerlijke zuiden van Thailand zien. Je start je reis niet in het drukke Bangkok maar in Phuket…kom maar op met dat vakantie-gevoel. Je waant je helemaal in een andere wereld als je je vervolgens in de jungle van Khao Sok begeeft waar je op zoek gaat naar wildlife samen met je enthousiaste gids. Daarna kun je al deze indrukken nog eens laten bezinken op parelwitte stranden en op een luchtbed in de azuurblauwe zee, want het strandleven gaat beginnen! Je bezoekt achtereenvolgend de tropische eilanden Ko Phangan en Ko Samui… Zen naar huis!

 

 

Zuid Thailand rondreisEnthousiast?

Zie jij jezelf wel op deze paradijselijke stranden ploffen om van je wel verdiende vakantie te genieten? Klik dan hier voor de uitgebreide beschrijving van deze zorgeloze Zuid Thailand rondreis.

Natuurlijk kun je deze rondreis naar eigen inzicht verlengen. Dus wil je ergens wat langer verblijven om dat vakantiegevoel net wat langer vast te kunnen houden? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken.

 

Ga terug naar het overzicht van alle artikelen

Bekijk ook eens...

Lees ook...

Eilanden Thailand

Eilanden Thailand

15 november 2018
| reisblog