Rooftop Bar Bangkok

Deze 5 rooftop bars in Bangkok moet je gezien hebben

Bangkok: het is de bruisende hoofdstad van Thailand vol met toeterende tuk tuks, grote tempels en monniken in oranje gewaden. Chaotisch? Absoluut. Waar beter dan een relaxte loungebar op grote hoogte heb je een geweldig uitzicht over de stad? We zetten onze vijf favoriete rooftop bars in Bangkok op een rij.

vertigo-banyan-tree-bangkok#1 Vertigo and Moon Rooftop Bar Bangkok

Dit chique dakterras vind je op de 61e verdieping van het Banyan Tree Hotel. Wij genoten hier met een cocktail van het panoramische uitzicht over Bangkok. Tip: laat je slippers thuis en trek je mooiste kleding aan. Je komt ook niet binnen op gympen of in slobberkleding.

#2 Sky Bar

Waan je even op de set van The Hangover Part II en stap in de lift naar de 63e verdieping voor een drankje met een 360 graden uitzicht in een van de beroemdste rooftop bars in Bangkok. De specialiteit van de Sky Bar is dan ook de Hangovertini: een cocktail geïntroduceerd door de cast van The Hangover. Ook hier ga je netjes gekleed en moet je minimaal twintig jaar oud zijn.

above-eleven-rooftop#3 Above Eleven

Slechts een kwartier lopen van je hotel in Sukhumvit, bevindt zich het modern ingerichte Above Eleven. Op de 33e verdieping van het appartementencomplex Fraser Suites Sukhumvit heb je een 180 graden uitzicht over de stad. Geen dag is hier hetzelfde: zo dansten we op woensdag salsa, luisterden we op donderdag naar een jazzband en relaxten we in het weekend op loungemuziek.

#4 Zense Rooftop Bar and Restaurant

Wil je naast een cocktail ook een hapje eten? Dan raden we de Zense Rooftop bar in Bangkok aan. Je kunt binnen of buiten eten waarbij je vanaf de 17e verdieping uitkijkt op de Skyline van de stad. Naast de Thaise keuken, ben je hier ook aan juiste adres voor een Japanse, Indische, Italiaanse of een moderne Europese maaltijd. Geen trek? Geen probleem, want ook voor een cocktail of smoothie zit je op dit dakterras goed.

nest-rooftop-bar4#5 Nest

Net even anders is de rooftop bar Nest van het Le Fenix Hotel. Hier heb je ligbanken in het zand en geniet je van een ontspannen sfeer. Je zit hier op een kleine hoogte op de 8e verdieping. Onze tip: zorg dat je hier net bent voordat de zon ondergaat. Met kaarslicht, rustige muziek en een lekker drankje ben je in de perfecte setting voor de zonsondergang.

 

Bekijk ook eens...

Start in Bangkok paleis Thailand

Welke optie wil je aanvragen?

Bangkok your own way
Bangkok hotel met zwembad bij Khao San Road
Bangkok your own way - Special Stay
Fietstocht door Bangkok
Boeddhist voor een dag
Wandeling door achterafstraatjes in Bangkok
Bangkok food experience
x
+
Chiang Mai reizen Noord Thailand

Welke optie wil je aanvragen?

Ontdek Chiang Mai
Verander je verblijf: Riksja's Choice in Chiang Mai
Verander je verblijf: special stay in Chiang Mai
Optionele excursie: eten bij de locals
Optionele excursie: Koken met de Thai
Optionele excursie: Op de fiets door Chiang Mai
Optionele excursie: Tokkelen tussen de boomtoppen
x
+

Lees ook...