Thailand, niet alleen voor backpackers


Thailand is zoveel meer dan een hot-spot voor backpackers. Thailand heeft, ondanks wat je misschien hebt gelezen of gehoord over haar reputatie, meer te bieden dan volle maan feesten en emmers drank. Het ‘Land van de Glimlach’ heeft enorm veel aantrekkingskracht op reizigers van alle leeftijden.

Wij, van Thailand online, geloven dat onze klanten de mogelijkheid hebben om het echte Thailand te verkennen. Daarom zijn we altijd op zoek naar unieke reiservaringen, weg van de toeristische route en dichter naar het hart van het land. Van authentieke gastgezinnen op het groene platteland naar olielampen op een paradijselijk eiland. Met onze Thailand bouwstenen kun je een Thailand rondreis maken met een twist.

 

Thailand voor ieder wat wilsThailand biedt voor elk wat wils

Thailand is een prachtig, fascinerend land en heeft aantrekkingskracht op reizigers van alle leeftijden. Je kunt door het hele land reizen met de trein of het vliegtuig en zelf bepalen wat je doet met de tijd die je hebt. Wij zijn er om je te helpen zoveel mogelijk uit je Thailand avontuur te halen. Sommige mensen beginnen graag met wat geschiedenis, cultuur en natuur aan het begin van de reis en ontspannen op eind in de zon op een wit zandstrand. Voor wat extra avontuur op de eilanden kan je snorkelen vanuit een Thaise longtailboot.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje bij onze eiland bouwstenen voor inspiratie.

 

Thailand een dosis cultuurEen dosis cultuur …

Thailand heeft een rijke cultuur en geschiedenis met indrukwekkende tempels. Neem de trein naar de oude stad Ayutthaya. Deze stad werd in 1350 als hoofdstad gekozen en kent een oude Koninklijke geschiedenis. De mooiste tempels bekijk je aan het einde van de dag tijdens een tuk tuk tour door de stad, dit regelen we graag voor je. Vanuit dit typisch Thaise vervoermiddel zie je de tempels terwijl de zon ondergaat. De andere tempelstad Sukothai kan je per trein vanuit Bangkok bereiken en is een goede tussenstop op weg naar Chiang Mai. De ruïnes staan tegenwoordig op de lijst van UNESCO monumenten.

Khao Yai is het oudste nationale park van Thailand en hét park om wilde dieren te zien. ’s Avonds ga je met een jeep het park in voor een gamedrive, op zoek naar olifanten en ander wild. Bij het zwembad van je junglebungalow resort kun je bijkomen van je avonturen.

 

Thailand sfeervolle accommodatiesOnze unieke en comfortabele accommodaties

Wij bieden uiteenlopende accommodaties in Thailand aan. We blijven uit de buurt van grote hotelketens en kiezen voor authentieke kleine hotels / bungalows. De accommodaties hebben we allemaal zelf bezocht. Ligging, sfeer en een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden wij belangrijk.

Onze eenvoudige hotel opties beschikken over een simpele kamer, maar zijn voorzien van een eigen badkamer en soms een zwembad. De karakteristieke hotel opties zijn van alle gemakken voorzien en hebben net dat beetje extra sfeer. Een floating hotel op de River Kwai is hier een voorbeeld van. De special stay optie is voor reizigers die van wat meer luxe houden. Denk hierbij aan een comfortabel hotel aan de rivier in Bangkok. Tot slot is er de back to basic optie waarbij we kiezen voor de beleving. Zo slaap je tijdens een trekking bij de locals.

 

Onze thailand partner ter plaatse Probleemloos reizen Thailand

Onze stijl van reizen is uniek en we puzzelen graag samen met je aan de perfecte reis. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. En houden we rekening met het regenseizoen zodat je kans hebt op de meeste zonuren. Je vliegticket wordt in combinatie met een landarrangement snel en efficiënt geregeld. In Thailand werken wij met een partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden. Leer ons kennen…

 

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht van alle artikelen.