Bangkok verblijf Thailand

Bouw je Thailand familiereis 

Individuele familiereis Thailand

Met het gezin een reis naar Thailand maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, Thailand is geschikt voor het hele gezin. Het is veilig, betaalbaar en je vliegt er rechtstreeks heen.

Je reist per minibus of trein vanaf Bangkok naar de groene binnenlanden en zuidelijke stranden. Met Riksja Family Thailand slaap je onderweg in een leuke mix van accommodaties: op een jungleraft, een strandbungalow of in een drijvend huisje op het meer. We houden rekening met wensen die je als gezin hebt op een Thailand-reis: een familiekamer of twee kamers naast elkaar, en vaak een zwembad. We bouwen voldoende afwisseling in je Thailand-reis tussen actief zijn en rust, zodat je als gezin het land op een ontspannen manier optimaal kunt beleven.

De Thailand Family specialisten Leonie, Astrid en Birgit, helpen je graag bij het samenstellen van je familiereis door Thailand. Ze zijn zelf met hun gezin in Thailand geweest en weten wat het is om ver op reis te gaan met (jonge) kinderen. Ze hebben verschillende blogs geschreven.

 

Thailand rondreis met kinderen

Thailand combineren met Myanmar, Cambodja en/of Laos?
Je Thailand familiereis combineren met het authentiek en minder bezochte Myanmar, Cambodja of Laos? Dat kan! Zo maak je je reis net wat avontuurlijker. Houd er wel rekening mee dat de wegen in deze landen slecht zijn en er weinig Engels wordt gesproken.

Laos is vooral geschikt met families met tieners. De natuur is ruig en langs de rivier kan je abseilen, kayakken en tubben. Myanmar is vooral geschikt voor kinderen vanaf een jaar of zes. Je kan vanaf deze leeftijd ook met alle activiteiten mee doen. Myanmar is wel malaria gebied.

Cambodja is met haar mystieke boeddhistische tempelcomplex Angkor Wat en de oorlogsgeschiedenis in Phnom Pen meer op cultuur ingestoken. Uiteraard zijn er ook stranden, maar onze zomer valt in het regenseizoen. De Thaise zuidoostkust is in onze zomer een stuk aangenamer.

 

Riksja Family: samen de wereld ontdekken

Naast Namibië bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Family. Riksja Family bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Family