Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Individuele Thailand-rondreizen

   Kant-en-klaar of pas ze gerust aan, ‘hier een dagje langer, daar een dagje korter’.

   Met onze flexibele Thailand-rondreizen hebben we je werk uit handen genomen en de beste reisroutes alvast voor je uitgestippeld. Je kunt je individuele reis natuurlijk ook zelf samenstellen met onze bouwstenenSlaapplekken zijn al geregeld: slaap jij in een drijvend huisje of in een bungalow op het strand? Bel of mail ons: wij, Thailand-experts Tessa, Sharon, Ellen, Daniëlle en Mara helpen je graag op weg.

   ✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring             ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
   ✔ Je ziet de highlights, maar mijdt de massa          ✔ Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld

   Kies je favoriete Thailand rondreis
   Iets veranderen? Laat het ons weten.
   Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

   Rondreizen zuidoostkust: reisperiode eind december t/m medio september

   Rondreis 1: Beleef Thailand on a budget

   Reisschema: Bangkok - River Kwai - Ayutthaya - Khao Yai - Ko Samui - Bangkok
   Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
   Reissom: € 785,- p.p. bij 2 personen
   Reisperiode: eind december t/m medio september

   Thailand niet mogelijk met een kleiner budget? Jawel! Deze complete 15-daagse individuele Thailand-reis is geschikt voor elke portemonnee. Door gebruik te maken van lokaal vervoer, bespaar je kosten én maak je kennis met het lokale leven. We kiezen hier en daar voor simpeler slaapplekken, zodat je geld overhoudt voor lekker eten én souvenirs natuurlijk! Reis vanuit Bangkok naar de River Kwai, bezoek de tempelstad Ayutthaya en spot apen in Thailands oudste natuurpark. En natuurlijk kan het tropische strand ook niet ontbreken! Lees meer over onze budget-reis.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 1: Beleef Thailand on a budget
   Per longtailboot door de kanalen van Bangkok
   x

   Voeg deze rondreis toe aan je Thailand reis!

   Rondreis 2: Tuktuks en longtails

   Reisschema: Bangkok - River Kwai - Kanchanaburi - Ayutthaya - Chiang Mai - Khao Sok - Ko Phangan - Ko Samui
   Reisduur: 20 dagen / 19 nachten
   Reissom: € 1288,- p.p. bij 2 personen
   Reisperiode: eind december t/m medio september

   Beleef de hoogtepunten in één Thailand-rondreis en leer het land van de glimlach echt kennen. Tijdens deze drieweekse individuele reis word je eerst ondergedompeld in het bruisende Bangkok om vervolgens af te reizen naar de River Kwai. Hier slaap je in een huisje op het water en kun je zwemmen in de Erawan watervallen. Struin daarna door de tempelstad Ayutthaya, hike in het noorden naar het Karen-volk en ontdek de flora en fauna van Nationaal Park Khao Sok. Als tropisch toetje mag je de reis afsluiten met je voeten in het zand op de Thaise eilanden. Lees meer over deze reis vol hoogtepunten.

   Rondreis 3: Zorgeloos Zuid-Thailand

   Reisschema: Phuket - Khao Sok - Khanom - Ko Phangan - Ko Samui
   Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
   Reissom: € 856,- p.p. bij 2 personen
   Reisperiode: eind december t/m medio september

   Relaxed en toch avontuurlijk: in deze individuele rondreis door Zuid-Thailand vermijd je het drukke Bangkok, maar start je ontspannen in Phuket, met je voeten in het zand. Eenmaal bijgetankt verruil je de tropische eilanden voor de groene jungle van Khao Sok, waar je slaapt in onze eigen communitylodge. Reis door naar kustplaats Khanom, waar je vanuit de longtailboot dolfijnen kunt spotten! En omdat je toch wel in de relaxstand wilt eindigen, sluit je je reis af in tropische sferen op Ko Samui en Ko Phangan. Lees meer over onze rondreis door Zuid-Thailand.

   Rondreis 4: Van slingeraap naar snorkelbaai

   Reisschema: Bangkok - River Kwai - Kanchanaburi - Ayutthaya - Khao Yai - Ko Tao - Ko Phangan - Bangkok
   Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
   Reissom: € 985,- p.p. bij 2 personen
   Reisperiode: eind december t/m medio september

   Met deze rondreis zie je de hoogtepunten van Centraal- en Zuid-Thailand, maar dan net even anders. Omdat je niet naar het noorden reist, kunnen we de reisafstanden beperken en is er meer tijd om te relaxen. Je slaapt in een drijvend huisje op de River Kwai en reist via de koningsstad Ayutthaya naar Khao Yai, het oudste nationale park van Thailand. Geniet na alle avonturen van de kleurrijke onderwaterwereld bij het snorkeleiland Ko Tao. Lees meer over deze Thailand-vakantie.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 4: Van slingeraap naar snorkelbaai
   Fietstocht door Bangkok
   x

   Rondreis 5: Eigenwijs door Thailand

   Reisschema: Bangkok - Amphawa - Surat Thani - Khao Sok - Khanom - Ko Phangan - Bangkok
   Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
   Reissom: € 1318,- p.p. bij 2 personen
   Reisperiode: eind december t/m medio september

   Leer het Thailand kennen zoals de Thai het kennen met deze individuele reis en kom op plekken waar de meeste reizigers nog nooit van hebben gehoord. Van het gebaande pad breng je een offer aan een monnik en maak je in gebarentaal vrienden in een afgelegen vissersdorpje. En ja, er bestaan ook nog onontdekte eilanden met witte zandstranden, waar je lekker op kunt relaxen. Lees meer over deze individuele Thailand-reis.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Rondreis 5: Eigenwijs door Thailand
   Fietstocht door Bangkok
   x

   Rondreizen zuidwestkust: reisperiode november t/m april

   Rondreis 6: Droomeilanden en koraalvelden

   Reisschema: Bangkok - Phuket - Ko Raya - Phuket - Ko Lanta - Ko Hai - Bangkok
   Reisduur: 15 dagen / 14 nachten
   Reissom: € 978,- p.p. bij 2 personen
   Reisperiode: november t/m medio april

   Wie even wil ontsnappen aan de drukte van alledag, kan heerlijk bijkomen op de vele bountyeilandjes in Zuid-Thailand. We hebben de fijnste rustige eilanden met mystieke baaien en (bijna) verlaten stranden al voor je uitgezocht. Vul je met massages, bezoekjes aan de spa, relaxen bij het zwembad of schommelen in een hangmat, en natuurlijk heerlijk gezonde Thaise maaltijden. Lees meer over deze strand-rondreis.

   Rondreis 7: Biking, bamboevlot en bountystrand

   Reisschema: Chiang Mai - Sukothai - Bangkok - River Kwai - Kanchanaburi - Phuket - Ko Yao Yai - Ko Lanta - Ko Hai - Bangkok
   Reisduur: 21 dagen / 20 nachten
   Reissom: € 1657,- p.p. bij 2 personen
   Reisperiode: november t/m medio april

   Een individuele rondreis door Thailand mét de hoogtepunten, maar dan net even anders. Start je reis niet zoals anderen in Bangkok, maar in het noordelijke Chiang Mai. In drie weken zak je af naar de tropische stranden aan de westkust. Onderweg stop je bij de weinig bezochte tempelstad Sukhothai en fiets je door de buitenwijken van Bangkok. Nog zuidelijker kom je langs verborgen lagunes en paradijzen, om onder de palmbomen van Robinsoneiland Ko Hai te eindigen. Lees meer over deze individuele rondreis.

   1
   van
   7

   Algemene informatie voor je Thailand-rondreis

    

   Bij de rondreizen staat aangegeven wat inclusief en exclusief is in de rondreis. De internationale vluchten zijn exclusief. We kunnen zeker een vluchtvoorstel maken of boek deze apart via de vliegtickets pagina. Een visum heb je trouwens niet nodig wanneer je korter dan 30 dagen op reis gaat. Wanneer je langer reist dan verwijzen we graag door voor meer informatie naar de visumpagina.

   Je Thailand-rondreis aanpassen?

   Het is geen probleem een Thailand-rondreis aan te passen. Misschien wil je liever een ander starthotel, een extra excursie of een extra nacht hier of daar. Geen probleem! Geef dit aan als je je reisplan invult. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen op info@thailandonline.nl of bellen op het nummer: +31 (0) 71 516 20 20 voor meer informatie.

   x