Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   Rondreis Thailand Cambodja Laos - monnikThailand combineren met Laos, Myanmar en Cambodja

   Je kunt met gemak meerdere keren naar Thailand en elke keer een ander stukje ontdekken. Maar het wordt ook omringd door andere bijzondere landen die je kunt combineren met Thailand. Maak een rondreis in Thailand en Cambodja en ervaar de bewogen geschiedenis in de tempels van Angkor Watt. Myanmar (Birma) is één van de laatste pareltjes van het oude Azië met mysterieuze legendes en tempelvalleien met enorme gouden pagodes. Of combineer Thailand en Laos en vaar over de machtige Mekong rivier. Lees meer over deze combinatie in het Thailand reisblog.

   Voeg onderstaande bouwstenen toe aan je Thailand reis. Door ze te combineren kun je je eigen Indochina reis samenstellen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Thailand specialisten helpen je graag verder.

   Kies je favoriete Thailand bouwstenen
   Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
   Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

   Bouwsteen Cambodja

   Antiek Angkor

   Reisschema: Siem Reap
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 174,- p.p. bij 2 personen

   Omhoog kronkelende boomwortels en mystieke tempels: je bent in Angkor, hét hoogtepunt van Cambodja en een van de beroemdste bezienswaardigheden van Zuidoost-Azië. Pas als je erdoorheen loopt, krijg je door hoe immens het is. We regelen een gids voor je die je alles kan vertellen over de tempels. Op zo’n groot terrein is het sowieso fijn om iemand bij je te hebben die de weg weet. In drie dagen heb je zat tijd om het gebied op je gemak te verkennen. Lees meer over deze Cambodja-bouwsteen.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Antiek Angkor
   Special stay - Siem Reap
   x

   Voeg deze bouwsteen toe aan je Thailand reis!

   Bouwsteen Myanmar

   Proef Myanmar

   Reisschema: Mandalay - Bagan - Inle Lake
   Reisduur: 7 dagen / 6 nachten
   Reissom: € 795,- p.p. bij 2 personen

   Zie het beste van Myanmar tijdens deze korte, zevendaagse rondreis. Je struint met een lokale gids door de koningssteden Amarapura en Sagaing nabij kloosterstad Mandalay, fietst tussen de pagodes van Bagan en vaart langs de beenroeiers en vissersdorpjes op palen op Inle Lake. Slaap in een knus familiepension in Mandalay en een kleurrijke lodge met zwembad in Bagan. Bij Inle Lake overnacht je in het levendige Nyaung Shwe. Lees meer over deze Myanmar-bouwsteen.

   Bouwstenen Laos

   Cruisen over de Mekong naar Laos

   Reisschema: Chiang Mai – Chiang Khong – Pakbeng – Luang Prabang
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 443,- p.p. bij 2 personen

   Thailand en Laos combineren? Reis comfortabel vanuit Chiang Mai naar de Laotiaanse hoofdstad Luang Prabang en geniet onderweg van het uitzicht. Je vaart twee dagen over de Mekongrivier, waarbij je uitkijkt over groene heuvels en zelfs kennismaakt met de mensen die aan de oevers wonen. Onderweg kun je je vingers aflikken bij de smakelijke lokale gerechten aan boord. Wil je de tocht liever andersom doen? Dat kan ook! Lees meer over deze Mekong-bouwsteen.

   Namtha Mountain Trail

   Reisschema: Chiang Rai – Luang Namtha – Luang Prabang
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 487,- p.p. bij 2 personen (per minivan)

   Trek de stoute (berg)schoenen aan en maak op een avontuurlijke manier kennis met de bergstammen van Noord-Laos! Je trekt dwars door de jungle van Indochina en wordt door de kleurrijk geklede Laotianen gastvrij onthaald in een traditioneel bergdorp. De tocht is pittig, dus je zult zonder moeite en vol ervaringen ’s avonds in slaap vallen. ’s Ochtends staan de hanen paraat om je te wekken. Lees meer over deze Laos-bouwsteen.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Namtha Mountain Trail
   Namtha Mountain Trail - per lokale bus
   x

   Beleef Luang Prabang

   Reisschema: Luang Prabang
   Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
   Reissom: € 153,- p.p. op basis van 2 personen

   Luang Prabang is volgens veel reizigers een van de leukste plekken in Laos. En dat is te begrijpen met de vele gezellige straatjes, boeddhistische tempels en monniken in oranje pijen die het stadsbeeld typeren. De stad ligt aan de machtige Mekong en is omgeven door groene bergruggen. Wandel en fiets door de stad en de natuur in de omgeving en maak een cruise over de Mekongrivier tijdens zonsondergang. Lees meer over deze Luang Prabang-bouwsteen.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Beleef Luang Prabang
   Special stay: boutique riverside hotel
   Zonsondergang over de Mekong rivier
   Kookcursus in de Laotiaanse keuken
   x

   Vive Vientiane

   Reisschema: Vientiane
   Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
   Reissom: € 154,- p.p. op basis van 2 personen

   Vientiane is een slaperig stadje aan de immense Mekongrivier. Je kunt hier rustig door de beboomde, wat rommelige straten slenteren zonder het gevoel te hebben dat je in de hoofdstad van Laos rondwandelt. Vientiane voelt eerder aan als groot dorp, waar de stadse hectiek nog steeds ontbreekt. We regelen de transfer van de luchthaven, zo begint je Laos-reis ontspannen met twee nachten in een comfortabel, centraal gelegen hotel. Lees meer over deze Vientiane-bouwsteen.

   Welke optie wil je aanvragen?

   Vive Vientiane
   Special stay: modern boetiek hotel
   x
   1
   van
   6
   x