Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 516 20 20

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Thailand Cambodja Laos - monnikThailand combineren met Laos, Myanmar en Cambodja

  Je kunt met gemak meerdere keren naar Thailand en elke keer een ander stukje ontdekken. Maar het wordt ook omringd door andere bijzondere landen die je kunt combineren met Thailand. Reis naar Cambodja en Thailand en ervaar de bewogen geschiedenis in de tempels van Angkor Watt. Myanmar (Birma) is één van de laatste pareltjes van het oude Azië met mysterieuze legendes en tempelvalleien met enorme gouden pagodes. Of combineer Thailand en Laos en vaar over de machtige Mekong rivier. Lees meer over deze combinatie in het Thailand reisblog.

  Voeg onderstaande bouwstenen toe aan je Thailand reis. Door ze te combineren kun je je eigen Indochina reis samenstellen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Thailand specialisten helpen je graag verder.

  Kies je favoriete Thailand bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Bouwsteen Cambodja

  Antiek Angkor

  Reisschema: Siem Reap
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 139,- p.p. bij 2 personen

  Omhoog kronkelende boomwortels en mystieke tempels: welkom in Angkor. Volgens ons is dit hét hoogtepunt van Cambodja en één van de meest beroemde bezienswaardigheden van Zuidoost-Azië.

  Wanneer je hier samen met onze gids loopt krijg je pas door hoe groot het is. We regelen deze gids, zodat hij je alles kan vertellen over de tempels. Ook is het fijn om iemand bij je te hebben die de weg weet. Je hebt voldoende tijd om het tempelcomplex op je gemak te verkennen.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Antiek Angkor
  Special stay - Siem Reap
  x

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Thailand reis!

  Proef Myanmar

  Reisschema: Mandalay - Bagan - Inle Lake
  Reisduur: 7 dagen / 6 nachten
  Reissom: € 795,- p.p. bij 2 personen

  Bezoek in 7 dagen het bijzondere Myanmar met deze korte rondreis. Ontdek de koningssteden Amarapura en Sagaing in de buurt van kloosterstad Mandalay, fiets over de tempelvlakte Bagan en spot beenroeiers op Inle Lake.

  Wij regelen een lokale gids waarmee je in Mandalay je langs de koningssteden  reist en op Inle Lake vaart langs de beenroeiers en vissersdorpjes op palen. Je verblijft in een gezellig familiepension in Mandalay, een kleurrijke lodge met zwembad in Bagan en in het levendige Nyaung Shwe vlakbij Inle Lake.

   

  Bouwstenen Laos

  Cruisen over de Mekong naar Laos

  Reisschema: Chiang Mai – Chiang Khong – Pakbeng – Luang Prabang
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 419,- p.p. bij 2 personen

  Met deze bouwsteen reis je op een comfortabele manier vanuit Chiang Mai via het noorden van Thailand naar de knusse hoofdstad van Laos; Luang Prabang. Je reist per sfeervolle boot twee dagen over de Mekong rivier, waarbij je kunt genieten van het groene, heuvelachtige landschap. 

  Proef de lokale gerechten aan boord en breng een bezoek aan de Laotiaanse bevolking die aan de oevers van de machtige Mekong rivier wonen. Het is ook mogelijk om in Luang Prabang met deze bouwsteen te starten en vervolgens naar Chiang Mai te reizen.
  verder lezen

  Namtha Mountain Trail

  Reisschema: Chiang Rai – Luang Namtha – Luang Prabang
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 656,- p.p. bij 2 personen (per minivan)

  Op een avontuurlijke manier kennis maken met de bergstammen in kleine dorpen van Noord Laos. Je maakt een trekking dwars door de jungle van Indochina, waarbij je wel wat inspanning moet leveren. Ook doe je een traditioneel bergdorp aan. 

  Gehuld in kleurrijke klederdracht word je vriendelijk onthaald door de locals. Moe maar vol ervaringen val je ’s avonds in slaap bij de geluiden van de omgeving en ’s ochtends staan de hanen paraat om je te wekken.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Namtha Mountain Trail
  Namtha Mountain Trail - per lokale bus
  x

  Beleef Luang Prabang

  Reisschema: Luang Prabang
  Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
  Reissom: € 169,- p.p. op basis van 2 personen

  Volgens veel reizigers is Luang Prabang een van de leukste plaatsen in Laos, door de ligging aan de legendarische Mekong rivier, de Laotiaanse gastvrijheid en gezellige straatjes. Met deze bouwsteen maak je op een ontspannen manier kennis met deze sfeervolle stad, waar monniken in oranje gewaden het stadsbeeld typeren en boeddhistische tempels op elke hoek van de straat te vinden zijn. 

  Daarnaast maak je ook een cruise over de Mekong rivier bij zonsondergang. Omgeven door groene bergruggen en omsloten door rivieren, biedt Luang Prabang wandel- en fietsmogelijkheden in de stad en door de weelderige natuur.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Beleef Luang Prabang
  Special stay: boutique riverside hotel
  Zonsondergang over de Mekong rivier
  Kookcursus in de Laotiaanse keuken
  x

  Vive Vientiane

  Reisschema: Vientiane
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 160,- p.p. op basis van 2 personen

  Vientiane is een slaperig stadje, gelegen aan de immense Mekong rivier. Je kunt hier heerlijk slenteren door de beboomde, wat rommelige straten, zonder het gevoel te hebben dat je in de hoofdstad verblijft.

  Hoewel Vientiane de hoofdstad is van Laos, doet het eerder aan als een groot dorp waar de stadse hectiek nog steeds ontbreekt. Een ontspannend begin van je Laos reis met een transfer van de luchthaven en twee nachten verblijf in een comfortabel, centraal gelegen hotel.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Vive Vientiane
  Special stay: modern boetiek hotel
  x
  1
  van
  6
  x