Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Menu Menu
 • 0
  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Bel ons gerust

  +31 71-516 20 20

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Je eigen Thailand reis samenstellen

  Bouwstenen zijn korte individuele Thailand reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Thailand reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Thailand rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wij houden een minimum van twee bouwstenen aan. Gedurende vakantieperiodes kunnen afwijkende prijzen gelden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op of kijk op de pagina over “Hoe reis je in Thailand“. Onze ervaren Thailand specialisten Tessa, Sharon, Daniëlle en Mara helpen je graag verder.

  Kies een regio

  1 Centraal-Thailand: bruisend Bangkok, River Kwai en tempelsteden

  Onze bouwstenen in Centraal Thailand

  In het hart van Thailand vind je de levendige metropool Bangkok, het begin van je reis. Rijd per tuktuk van glinsterende boeddhistische tempels naar torenhoge wolkenkrabbers. Reis naar de River Kwai waar je slaapt op sfeervolle junglerafts. In de koningsstad Ayutthaya en Sukothai bewonder je eeuwenoude tempelruïnes. Buiten de gebaande paden vind je het natuurpark Khao Yai en het rivierdorpje Amphawa.

  2 Noord-Thailand: slingerend van rijstveld naar bergvolk

  Onze bouwstenen in Noord-Thailand

  Reis per trein of vliegtuig naar het noorden van Thailand. Leer de kleurrijke bergvolkeren kennen die leven in hun eenvoudige dorpen. Tijdens onze trekking wandel je door de bergen en maak je een fietstocht door de rijstvelden. Het is ook mogelijk dit berggebied met een huurauto te verkennen om zo de landelijke sfeer te ervaren. In de gezellige stad Chiang Mai geniet je van een Thaise massage of shop je souvenirs.

  3 Zuid-Thailand: tropische eilanden, palmbaaien en jungle

  Onze bouwstenen in Zuid-Thailand

  Wakker worden van de apengeluiden in onze zelfgebouwde community lodge verborgen in het tropisch regenwoud. Of dolfijnen spotten en het Thaise leven ervaren in een authentiek visserdorp. Bijkomen doe je op de witte zandstranden van bekende en nog onbekende eilanden. Deze dagen staan in het teken van snorkelen bij kleurrijke koraalriffen en relaxen met je voeten in het zand en een fruitshake in de hand.

  4 Thailand combineren met... Laos en/of Cambodja

  Onze bouwstenen in Indochina

  Thailand wordt omringd door andere bijzondere landen die je tijdens je reis kunt bezoeken. Combineer Cambodja en Thailand en ervaar de bewogen geschiedenis in de tempels van Angkor Watt. Of reis naar Thailand en Laos en vaar over de machtige Mekong rivier. Je rondreis afsluiten kun je weer op een van de tropische palmeneilandjes in Thailand.