Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 516 20 20

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Bruisend Bangkok, River Kwai en tempelsteden

  Bouwstenen in Centraal-Thailand

  Wil je Bangkok op de fiets verkennen of liever relaxen in een jungleraft op de River Kwai? Met onze bouwstenen- korte reizen van een paar dagen – kan het allebei en nog veel meer. Jij kiest wat je wilt doen en wij puzzelen de meest logische route voor je in elkaar. Nog makkelijker? Kijk dan bij onze flexibele Thailand-rondreizenBel of mail ons: wij, Thailand-experts Tessa, Ellen, Sharon en Mara, helpen je graag op weg.

  ✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring             ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol
  ✔ Je ziet de highlights, maar mijdt de massa          ✔ Vervoer en bijzondere excursies zijn geregeld

  Kies je favoriete Thailand bouwstenen
  Voeg de bouwstenen toe aan je reisplan
  Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan

  Easy going Bangkok op de fiets

  Reisschema: Bangkok
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 154,- p.p. bij 2 personen

  Dit is volgens ons de leukste manier om je reis door Thailand te beginnen. Je aankomsttransfer en hotel worden door ons geregeld, net als een tour door Bangkok. Al fietsend door smalle steegjes en langs de rijstvelden in de buitenwijken van de stad leer je Bangkok echt kennen. 

  Onderweg gluur je naar binnen bij de Thai en loop je met de fiets aan je hand over een lokale markt. Je slaapt in een hotel vlakbij Khao San Road, met al zijn kraampjes en winkels. Bij het zwembad van je hotel kun je even bijkomen van de lange vliegreis en gaat je Thailand avontuur van start.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Easy going Bangkok op de fiets
  Easy going Bangkok op de fiets - special stay
  x

  Voeg deze bouwsteen toe aan je Thailand reis!

  Easy going Bangkok your own way

  Reisschema: Bangkok
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 98,- p.p. bij 2 personen

  Trek je liever je eigen plan en ben je op zoek naar een centraal gelegen hotel in Bangkok, start dan met deze bouwsteen. Je uitvalsbasis is een hotel vlakbij de winkelstraat Khao San Road. Vanaf daar neem je zo de taxi, tuktuk of boot naar de belangrijkste bezienswaardigheden: het Koninklijk Paleis, het levendige Chinatown of de moderne shopping malls. 

  Wel zo fijn dat je aankomsttransfer geregeld is: onze chauffeur brengt je naar je hotel. In dit hotel met zwembad slaap je twee nachten, zodat je de tijd hebt om Bangkok in te trekken. Klaar voor je ontdekkingsreis door Thailand!
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Easy going Bangkok your own way
  Per longtailboot Bangkok verkennen
  x

  The river and the railway

  Reisschema: Kanchanaburi
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 225,- p.p. bij 2 personen
  Aanvang: dinsdag en donderdag, in juli en augustus extra startdagen op aanvraag

  De befaamde River Kwai zelf ervaren, zonder tussen hordes andere reizigers te zitten? Dat kan. Vanuit Bangkok reis je naar de Hellfire Pass, de kloof die werd uitgehakt voor de Birmese Dodenspoorlijn. Vervolgens vaar je met een bootje over de River Kwai, naar je slaapplaats voor de nacht: een door olielampen verlichte jungleraft. Zwem midden in de jungle onder de Erawan-watervallen en boemel een stuk over de beruchte dodenspoorlijn. Lees verder over de bouwsteen ‘Erawan-watervallen‘.

  Welke optie wil je aanvragen?

  The river and the railway
  The river and the railway - alternatieve accommodaties
  x

  Olielampjes langs bamboerivier

  Reisschema: Kanchanaburi
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 457,- p.p. bij 2 personen
  Aanvang: dinsdag en donderdag, in juli en augustus extra startdagen op aanvraag

  Wil je de River Kwai bezoeken en zelf de omgeving verkennen, zonder druk programma, dan kies je voor deze bouwsteen. Je overnachtingen zijn comfortabel: je slaapt in een luxe ingerichte safaritent met eigen badkamer. In Bangkok ga je eerst naar een lokale markt, om vervolgens door te rijden naar de River Kwai. Het tentenkamp waarin je slaapt ligt verscholen tussen de bomen aan de oever.

  De omgeving verken je tijdens een wandeling of een fietstocht, of je bezoekt het Hellfire Pass museum. Een dagje luieren bij de rivier kan natuurlijk ook. Je bezoekt in ieder geval de knalblauwe Erawan watervallen en je maakt een rit in de trein over de Birma dodenspoorlijn.
  verder lezen

  Zegening aan de waterkant

  Reisschema: Amphawa
  Reisduur: 2 dagen / 1 nacht
  Reissom: € 132,- p.p. bij 2 personen

  Verruil voor een dag het drukke Bangkok voor Amphawa, waar je kunt proeven van het lokale leven – letterlijk. Een boemeltrein brengt je naar de markt, waar Thai zowel langs het spoor als op de drijvende markt hun dagelijkse boodschappen halen. Tussen de huizen op palen – waaronder ook je hotel valt – varen de vele boten met kleurig handelswaar behendig over de rivier. Terwijl de zon opkomt, kun je een offer brengen en gezegend worden door een monnikKhawp khun khrap! Lees verder over de bouwsteen ‘Amphawa‘.

  Tempels en tuk-tuks

  Reisschema: Ayutthaya
  Reisduur: 2 dagen/ 1 nacht
  Reissom: € 30,- p.p. bij 2 personen

  De koningsstad Ayutthaya is een leuke stop op de route van Bangkok of de River Kwai naar Chiang Mai in het noorden van Thailand. De verlaten ruïnestad Ayutthaya herbergt honderden kleurrijke paleizen en geeft je een blik in zowel de boeddhistische cultuur als de Khmer koninkrijken van eeuwen geleden.

  Overal vind je Boeddhabeelden, versierd met kleurige oranje sjerpen en stukjes geofferd bladgoud. Als de zon onder gaat, kun je een tocht per tuk-tuk maken zodat je de tempels op hun mooist ziet: verlicht door de maan en zachte spotlights.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Tempels en tuk-tuks
  Special Stay - Boutique hotel Ayutthaya
  Tuktuk-tour - Ayutthaya
  x

  Thuis bij de Thai

  Reisschema: Bangkok - Sukhothai -Ban Ton Chan
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 354,- p.p. bij 2 personen

  Deze bouwsteen combineert het Thaise platteland met de tempelruïnes van de oude stad Sukhothai. Ideaal als je meer tijd hebt op weg naar het noorden of wat meer Thaise cultuur wil opsnuiven. Je bezoekt eerst de oude koninklijke stad Sukhothai met indrukwekkende tempelruïnes. 

  Sukhothai is rustiger dan Ayuttaya en daarom onze favoriet. Daarna neemt een gids je mee naar het platteland waar je een nacht bij een familie thuis slaapt. Hier ervaar je de gastvrijheid van de locals. Neem je een kijkje bij de lokale ambachten en communiceer je met handen en voeten.
  verder lezen

  Welke optie wil je aanvragen?

  Thuis bij de Thai
  De andere koningsstad: Sukhothai
  x

  Waterval en wildlife in de jungle

  Reisschema: Khao Yai National Park
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 182,- p.p. bij 2 personen

  Khao Yai, het oudste nationale park van Thailand, is een van de weinige plaatsen waar je wilde olifanten tegen kunt komen tijdens je reis. Je verkent de jungle op een comfortabele manier: het regenwoud wordt er doorkruist door verharde wegen, dus grote afstanden leg je per auto af. ’s Avonds ga je met een jeep het park in voor een gamedrive, op zoek naar olifanten en ander wild. 

  Je maakt een trektocht door het woud langs watervallen en spectaculaire uitkijkpunten. Bij het zwembad van je junglebungalow resort kun je bijkomen van je avonturen.
  verder lezen

  1
  van
  8

   

   

  Aanvullende informatie

  Heb je moeite met het plannen van je reis door Centraal Thailand, kijk dan op onze Hoe reis je in Thailand pagina. Onze ervaren reisspecialisten zullen een logische route maken van je gekozen bouwstenen en waar nodig tussen liggende hotels en vervoer inplannen.

  Wij kunnen altijd vervoer naar de verschillende steden regelen en van het vliegveld naar een hotel. In de steden kun je gemakkelijk zelf voor vervoer zorgen, er zijn genoeg taxi’s en tuktuks. Het ontbijt is in elk hotel inbegrepen, overige maaltijden die inbegrepen zijn, staan beschreven in de bouwstenen. Transfers die ’s nachts plaatsvinden zijn altijd per comfortabele aircoslaaptrein tweede klasse. We bieden ook combinaties van bouwstenen aan; daarbij hebben we al keuzes gemaakt uit alle bouwstenen en logische combinaties gemaakt, deze noemen we individuele Thailand rondreizen.

   

  x