Zuid Thailand reizen Khao Sok

Je eigen Thailand-reis samenstellen bij Riksja Thailand

Thailand vakantie - riksja en local

Bij Riksja Thailand heb je de mogelijkheid om zelf je reis samen te stellen met bouwstenen. Wij hebben zelf veel door Thailand gereisd en weten precies welke plekken leuk zijn om te bezoeken en laten dit terugkomen in onze bouwstenen. Je reist bij ons zo veel mogelijk met lokaal vervoer; nachttreinen en bussen. Dit geeft je de gelegenheid om de Thai en zijn leven beter te leren kennen. Op een aantal routes regelen we een minibusje of binnenlandse vlucht voor je, puur voor het gemak en om een lange afstand wat sneller af te leggen. Kijk rustig welke bouwstenen je aanspreken en doe een aanvraag via Mijn reisplan.

Wil je wat meer inspiratie of zien welke routes wij zelf gebruiken dan kun je gebruik maken van onze individuele rondreizen. Deze geven een goed beeld van de meest logische routes. Is een rondreis bijna naar wens maar wil je net even een nachtje langer op de ene plek of een bouwsteen toevoegen? Geen probleem, ook onze rondreizen kunnen we voor je aanpassen.

Onze ervaren Thailand-reisspecialisten helpen je vervolgens graag telefonisch verder. Het is ook mogelijk om een aanvraag te doen via Mijn reisplan of stuur ons een e-mail met je wensen en contactgegevens. Wij gaan dan voor je aan de slag om een reis samen te stellen en sturen deze via de e-mail naar je toe.

 

Klik hier voor ons overzicht Thailand-bouwstenen