Inspiratie voor je Thailand-vakantie

Afwisseling tijdens een individuele vakantie Thailand vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Thailand, maar ook wat wij als Riksja Thailand te bieden hebben aan jou als reiziger.

Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Thailand-vakantie samen aan de hand van onze korte Thailand-reizen van zo’n 3 tot 5 dagen, bouwstenen genoemd. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een reisplan. Ook hebben we een aantal Thailand-rondreizen voor je in elkaar gezet. Natuurlijk kunnen we hierin altijd nog een aanpassing maken. Hier een dagje langer, daar een dagje korter.

Thailand vakantie - strand Ko-TaoVakantie Thailand - Tempels BangkokKhao Sok natuurAap Thailand

 

Wij, Anne, Joël en Rebecca, vinden het ook leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele en leuke nieuwtjes met je te delen. Zo schrijft Anne over roze dolfijnen spotten in Khanom en lees je in het blog van Joël meer over het Thaise Nieuwjaar. Benieuwd naar onze laatste update? Lees deze op ons Thailand-reisblog.

 

 

Vraag jouw portie inspiratie aan!

Ben je nog aan het oriënteren op Thailand en/of Laos en aan het puzzelen waar je heen wilt? Wij delen graag onze insidertips met je: plekken die je wat ons betreft niet mag missen! Vraag onze gratis inspiratiemail aan.