Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Info

  Bel ons gerust op

  071 516 20 20

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30
  zaterdag, van 10:00-17:00

  Inspiratie voor je Thailand vakantie

  Afwisseling tijdens een individuele vakantie Thailand vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande beelden krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en doen is in Thailand, maar ook wat wij als Thailand online te bieden hebben aan jou als reiziger.

  Laat je inspireren door wat je leest en ziet en stel je eigen individuele Thailand vakantie samen aan de hand van onze korte Thailand reizen van zo’n 3 tot 5 dagen, bouwstenen genoemd. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een reisplan. Ook hebben we een aantal Thailand rondreizen voor je in elkaar gezet. Natuurlijk kunnen we hierin altijd nog een aanpassing maken. Hier een dagje langer, daar een dagje korter.

  Thailand vakantie - strand Ko-TaoVakantie Thailand - Tempels BangkokKhao Sok natuurAap Thailand

   

  Wij, Tessa, Sharon, Ellen, Daniëlle en Mara vinden het ook leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele en leuke nieuwtjes met je te delen. Zo schrijft Mara over de favorieten van Thailand online, vertelt Ellen meer over de feestdagen in Thailand en lees je in het blog van Daniëlle meer over vervoer in Bangkok. Benieuwd naar onze laatste update? Lees deze op ons Thailand reisblog.