Vliegen met KLM Thailand

Vliegtickets Thailand - KLMVliegticket Thailand

Een Thailand vliegticket op maat

Naast het op maat maken van jouw Thailand reis, kan Riksja Thailand ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Thailand bouwstenen of een Thailand rondreis).

óf: zelf je vliegticket Thailand zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Thailand vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Thailand reisspecialisten helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

KLM Werelddeal Weken

De KLM Werelddeal Weken starten donderdag 6 september. Deze verlaagde tarieven (excl. ticketing-,servicekosten en vliegticketgarantie) kun je bij ons boeken tot en met 24 september 2018. De reisperiode is vanaf 6 september t/m 14 december 2018 en 27 december 2018 t/m 30 juni 2019. Vraag onze bestemmingsexpert naar de mogelijkheden.

Vliegtarieven Bangkok

logo KLM Thailand Laagseizoen vanaf €769,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
Hoogseizoen vanaf €875,- p.p. Economy Overstap geen
logo Eva Air Thailand Laagseizoen vanaf €759,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
Hoogseizoen vanaf €976,- p.p. Economy Overstap geen
logo Etihad Airways Thailand Laagseizoen vanaf €658,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
Hoogseizoen vanaf €848,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi
logo Emirates Thailand Laagseizoen vanaf €722,- p.p. Economy Route Amsterdam, Brussel of Dusseldorf - Bangkok
Hoogseizoen vanaf €942,- p.p. Economy Overstap Dubai
logo China Southern Thailand Laagseizoen vanaf €755,- p.p. Economy Route Amsterdam - Bangkok
Hoogseizoen vanaf €989,- p.p. Economy Overstap Guangzhou

Laagseizoen: september t/m november en januari tot eind juni
Hoogseizoen: eind juni t/m augustus, december

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Thailand)

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Thailand vliegticket.

Vliegen met KLM

Klik hier voor meer informatie over vliegen met KLM

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf dan is dit ook mogelijk. Düsseldorf is makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast zit je er met de auto ook zo en kun je er makkelijk en voordelig parkeren.

 

Klik voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Thailand
Terug naar de hoofdpagina van Riksja Thailand